Пошук

Підсумовуємо тиждень з Ігорем Проциком (11-18.06)

Дата: 18.06.2021 15:02
Кількість переглядів: 602

1. Відбулись тендери на ремонт доріг по вул. Геннадія Біліченка у Щербанях та по вул. Центральна у Великому Тростянці. На першій спільно з Агенцією автомобільних доріг за два дні вже заасфальтували ями. Плануються роботи і з покращення асфальтного покриття по вул. Щербанівський шлях. 

2. У Булановому, Великому Тростянці, Щербанях спільно з ГО “Полтава без сміття” встановили клітки для ПЕТ-пляшок. Також розглядається питання щодо організації роздільного сміття по громаді. 

3. Запрацювали літні пришкільні табори, школярі пішли на канікули, а дев’ятикласники отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

4. Люди почали активніше вакцинуватися. Для цього держава щоразу виділяє на наші ПМСД приблизно по 100-120 вакцин. 

5. Вчора відбувся концерт-привітання напередодні Дня медика. Вітали лікарів і від Мачухівської громади, адже у нас створений спільний Центр первинної медичної допомоги. Будемо продовжувати допомагати медикам, щоб у громаді надавались якісні медичні послуги. Нещодавно для цього зокрема відкрили аптечні пункти в Щербанях і Тростянці. Також шукають медика (фельдшера) на Гору і Нижні Млини. Який би також міг надавати нашим людям першу медичну допомогу. 

6. На завершальному етапі проєкт по водогону с. Великий Тростянець. Як тільки буде експертиза, оголосимо тендер і будемо ремонтувати водогін. У тому числі і в Малому Тростянці. 

7. Запустили тендер по ремонту даху клубу в с. Великий Тростянець. 

8. Наразі маємо вже 150 заявок до військово-патріотичного клубу “Барс”, який започаткували два роки тому. Для порівняння, раніше на вишколі в Нових Санжарах відпочивало 80 дітей. Крім того, цьогоріч ще 64 дитини будуть їхати в інші табори відпочинку. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь