Пошук

Підсумовуємо тиждень з Ігорем Проциком (11-18.06)

Дата: 18.06.2021 15:02
Кількість переглядів: 551

1. Відбулись тендери на ремонт доріг по вул. Геннадія Біліченка у Щербанях та по вул. Центральна у Великому Тростянці. На першій спільно з Агенцією автомобільних доріг за два дні вже заасфальтували ями. Плануються роботи і з покращення асфальтного покриття по вул. Щербанівський шлях. 

2. У Булановому, Великому Тростянці, Щербанях спільно з ГО “Полтава без сміття” встановили клітки для ПЕТ-пляшок. Також розглядається питання щодо організації роздільного сміття по громаді. 

3. Запрацювали літні пришкільні табори, школярі пішли на канікули, а дев’ятикласники отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

4. Люди почали активніше вакцинуватися. Для цього держава щоразу виділяє на наші ПМСД приблизно по 100-120 вакцин. 

5. Вчора відбувся концерт-привітання напередодні Дня медика. Вітали лікарів і від Мачухівської громади, адже у нас створений спільний Центр первинної медичної допомоги. Будемо продовжувати допомагати медикам, щоб у громаді надавались якісні медичні послуги. Нещодавно для цього зокрема відкрили аптечні пункти в Щербанях і Тростянці. Також шукають медика (фельдшера) на Гору і Нижні Млини. Який би також міг надавати нашим людям першу медичну допомогу. 

6. На завершальному етапі проєкт по водогону с. Великий Тростянець. Як тільки буде експертиза, оголосимо тендер і будемо ремонтувати водогін. У тому числі і в Малому Тростянці. 

7. Запустили тендер по ремонту даху клубу в с. Великий Тростянець. 

8. Наразі маємо вже 150 заявок до військово-патріотичного клубу “Барс”, який започаткували два роки тому. Для порівняння, раніше на вишколі в Нових Санжарах відпочивало 80 дітей. Крім того, цьогоріч ще 64 дитини будуть їхати в інші табори відпочинку. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь