Пошук

У Щербанівській громаді відбулось засідання чергової сесії

Дата: 17.06.2021 17:19
Кількість переглядів: 816

Фото без опису

17 червня 2021 року у приміщенні актової зали Щербанівського ліцею відбулось засідання дев’ятої сесії восьмого скликання Щербанівської сільської ради. На порядку денному було винесено більше півсотні питань, які стосувалися різних суспільно-важливих моментів життя нашої громади.

Депутати затвердили вільний залишок бюджетних коштів загального фонду  станом на на суму 2093296,49 грн. та виділили їх на наступні видатки:

1. Центр надання соціальних послуг у сумі  37500,00 грн. 

• 30500,00 грн. на придбання електровізка для інваліда з дитинства 1 групи 

• 7000,00 грн. на поточний ремонт системи опалення в приміщенні кабінету лікувальної фізкультури відділення денного перебування за адресою с. Розсошенці,
вул. Геологічна, 10.

2. Управління житлово-комунального господарства Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області в сумі 1 139 096,00 грн.:

• КП « Струмок» - 76971,00 грн. на відшкодування різниці в тарифах за  вивіз  сміття  та водопостачання .

• КП « Комунальник» - 127475,00 грн. на відшкодування різниці в тарифах за вивіз сміття.

• КП « ОК ЖКК» - 147008,00 грн. на придбання матеріалів для ремонтів житлових  будинків вул. Комарова, 4-а., вул. Геологічна ,13., вул. Гагаріна ,14а, вул. Кременчуцька ,16.

• КП « ОК ЖКК» - 140000,00 грн. на придбання двох циркуляційних насосів для покращення енергоефективності та зменшення потужності котельні

• 447593,00 грн. на капітальний ремонт проїзної частини вул. Сергія Аранчія в
с. Горбанівка Полтавського  району Полтавської області. 

• 140049,00 грн. на реконструкцію зовнішніх мереж газопостачання будинку
с. Розсошенці вул. Геофізична ,7.

• 60000,00 грн. на придбання елементів для дитячих майданчиків.

3. КНП « Центр первинної медичної допомоги об’єднаних територіальних громад» Мачухівської сільської ради Полтавського району на додаткові планові асигнування у зв’язку з виробничою необхідністю кошти  в сумі  578 597,00 грн.

• 112240,00 грн. на преміювання медичних працівників у зв’язку з професійним святом – Днем медичного працівника .

• 197 600,00 на придбання медичних матеріалів

• 218757,00 на заробітну плату для нових штатних одиниць

• 50000,00 на проведення поточного ремонту системи газопостачання у Горянському ФАП.

4. КО (установа,заклад) Центр дозвілля «Водограй» Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області - 110000,00 грн. на придбання обладнання відеоспостереження, встановлення грат, ремонт дверей. 

5. Відділ освіти Щербанівської сільської ради в сумі 38857,49 грн. на поточний ремонт  внутрішньої та зовнішньої мережі каналізації Тростянецької філії І-ІІ ступенів Щербанівського ліцею.

6.  Виконавчий комітет Щербанівської сільської ради -139246,00 грн.

• 39246,00 грн. на відшкодування  перевізникам  за пільговий проїзд  пільговим категоріям громадян .

• 100000,00 грн. на проведення культурно-спортивного,туристичного,військового,національно-патріотичного вишколу з елементами рукопашного бою.

7. Резервний фонд  50000,00 грн.

Фото без опису

Також затвердили акти прийому-передачі майна з балансу виконавчого комітету Щербанівської сільської ради, Програму здійснення компенсаційних виплат за проїзд окремих категорій громадян Щербанівської сільської ради на 2021 рік, Програму призначення і виплати компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на професійній основі Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2021 рік, Положення про проведення культурно-спортивного, туристичного, військового, національно-патріотичного вишколу з елементами рукопашного  бою та внесли зміни до Програми соціального захисту населення та надання матеріальної грошової допомоги Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2021 рік. Важливо, що депутати також прийняли питання про утворення в складі Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області структурного підрозділу – служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства, насильства за ознаками статі та соціальної роботи із вразливими групами населення.

Фото без опису

Багато приділили уваги “земельним” питанням, а саме про затвердження технічних документацій із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, про надання дозволу та затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, про проведення земельних торгів у формі аукціону (аукціон) тощо.

Зокрема, сьогодні депутати прийняли рішення про розпуск виконавчого комітету. Аргументували це тим, що “...основним критерієм підбору його членів була не професійність чи відданість інтересам громади, а особиста відданість. Однак, повністю "слухняний" Ігор Процик  виконком виявився нездатним реалізувати завдання, визначені депутатами та громадою.”, - йдеться у публікації  у соціальній мережі Фейсбук Володимира Пасічка, депутата Щербанівської сільської ради. 

Фото без опису

Крім цього, нарешті до депутатських комісії приєдналися Анатолій Вертелецький, Володимир Пасічко та Олександр Безлюдний. Вітаємо та бажаємо плідної роботи!

Детальніше із ходом сесії можна ознайомитися на сторінці Щербанівської громади у фейсбуці, переглянувши прямий ефір. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь