Пошук

Кожна сім'я, в якій виховуються діти з інвалідністю підгрупи А, до 1 червня отримає ОБЛАСНУ щорічну разову грошову допомогу

Дата: 27.05.2021 13:36
Кількість переглядів: 457

Через Департамент соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації реалізується Комплексна програма соціального захисту населення Полтавської області. Програма реалізується за 28 напрямками, на які з обласного бюджету на поточний рік передбачено 48,8 млн. грн. У 2020 році Програму доповнено напрямком, який стосується виплати щорічної разової грошової допомоги сім'ям, у яких виховуються діти з інвалідністю підгрупи А.
  Центром по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області протягом травня у стислі терміни без залучення сімей, у яких виховуються діти з інвалідністю підгрупи А, проведено формування необхідних документів та нарахування грошової допомоги.
  У поточному році до Міжнародного дня захисту дітей грошову допомогу у розмірі по 3000 грн. отримають 616 сімей області, у яких виховуються діти з інвалідністю підгрупи А. 26 травня поточного року кошти перераховані на вкладні рахунки в установах уповноважених банків та поштові відділення за місцем проживання одержувачів.
  Крім того, з поточного року в рамках Програми збільшено до 50 тис. грн. розмір матеріальної допомоги, що надається за рахунок коштів обласного бюджету сім'ям з дітьми, які мають онкологічні захворювання. Організація виплати допомоги здійснюється через Департамент та Центр по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь