Пошук

Кожна сім'я, в якій виховуються діти з інвалідністю підгрупи А, до 1 червня отримає ОБЛАСНУ щорічну разову грошову допомогу

Дата: 27.05.2021 13:36
Кількість переглядів: 522

Через Департамент соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації реалізується Комплексна програма соціального захисту населення Полтавської області. Програма реалізується за 28 напрямками, на які з обласного бюджету на поточний рік передбачено 48,8 млн. грн. У 2020 році Програму доповнено напрямком, який стосується виплати щорічної разової грошової допомоги сім'ям, у яких виховуються діти з інвалідністю підгрупи А.
  Центром по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат у Полтавській області протягом травня у стислі терміни без залучення сімей, у яких виховуються діти з інвалідністю підгрупи А, проведено формування необхідних документів та нарахування грошової допомоги.
  У поточному році до Міжнародного дня захисту дітей грошову допомогу у розмірі по 3000 грн. отримають 616 сімей області, у яких виховуються діти з інвалідністю підгрупи А. 26 травня поточного року кошти перераховані на вкладні рахунки в установах уповноважених банків та поштові відділення за місцем проживання одержувачів.
  Крім того, з поточного року в рамках Програми збільшено до 50 тис. грн. розмір матеріальної допомоги, що надається за рахунок коштів обласного бюджету сім'ям з дітьми, які мають онкологічні захворювання. Організація виплати допомоги здійснюється через Департамент та Центр по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь