Пошук

До уваги одержувачів грошової допомоги!

Дата: 14.04.2021 10:39
Кількість переглядів: 618

Кабінет Міністрів України затвердив постанову №277 від 29.03.2021 "Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України". 

Пунктом 4 Постанови передбачено забезпечення, зокрема, структурними підрозділами з питань соціального захисту населення постійного інформування одержувачів грошових допомог про зміну способу їх виплати через поточні рахунки уповноважених банків з 1 вересня 2021 р. та про умови їх доставки і виплати, які запроваджуються з 1 вересня 2021 року (крім одержувачів із числа осіб з інвалідністю І групи, осіб, які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування та потребують постійного постійного стороннього догляду, осіб, які досягли 80-річного віку, одержувачів державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію та допомоги на догляд). 

У разі відсутності у структурних підрозділів з питань соціального захисту населення інформації про відкритий одержувачем допомог поточний рахунок в уповноваженому банку виплата грошової допомоги такому одержувачу з 1 вересня 2021 року здійснюється через поточний рахунок, відкритий за зверненням уповноваженого органу у банку, уповноваженому на провадження розрахунково-касових операцій з коштами Пенсійного фонду України, визначеному розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21 січня 2004 р. №25 "(ВАТ "Ощадбанк").

Детальніше з інформацією можна ознайомитися в листі до Постанови


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь