Пошук

Сервісні центри МВС повідомляють про графік роботи у святкові дні

Дата: 04.03.2021 17:41
Кількість переглядів: 1100

Фото без опису

У березні цього року сервісні центри МВС працюють зі змінами у графіку роботи.

Так, працівники регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Полтавській області, що знаходиться за адресою село Розсошенці, вулиця Кременчуцька 2 В матимуть святкові вихідні 6,7, 8  березня, а 9 березня продовжать працювати у звичному режимі.

Працівники територіальних сервісних центрів МВС, адреси та контакти яких можна переглянути за посиланням, матимуть вихідні 7,8 та 9 березня.
10 березня громадяни можуть отримати послуги з реєстрації, перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчення водія.
Разом з тим нагадуємо, що запис до електронної черги тимчасово недоступний. Наразі проводяться роботи з технічного обслуговування відповідного обладнання. Про їх закінчення повідомимо додатково.
Під час проведення робіт, прийом громадян відбуватиметься за попереднім записом за телефонами вашого територіального сервісного центру МВС, або у порядку живої черги (за наявності вільних місць).

Більше інформації на сайті та за телефонами +38 063 127 12 19
 (0532) 59 14 99


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь