Пошук

Народний депутат України Андрій Боблях вивчає проблеми мешканців Щербанівської громади

Дата: 22.02.2021 13:36
Кількість переглядів: 1321

Уже традиційно народний депутат України Андрій Боблях від «Слуги народу» проводить зустрічі з мешканцями свого округу, аби дізнатися про проблеми та потреби виборців. Цього разу нардеп спільно з помічником Іваном Ксенжуком провели зустріч у Щербанівській ОТГ.

– Наразі, поки немає приймальні у Полтаві, вирішили йти до людей на місцях. Ми розуміємо, що питань дуже багато і вони стосуються різних напрямів. Хочеться допомогти всім у міру своїх можливостей”, — зазначив Андрій Ростиславович.

Так, під час особистого прийому громадян, мешканці зверталися з питаннями тарифів, благоустрою, надання житлово-комунальних послуг, соціального захисту, тощо. Нардеп надав відвідувачам роз’яснення з порушених проблем та запевнив: у межах своїх повноважень намагатиметься сприяти у їх вирішенні.

Особистий прийом громадян здійснюватиметься щомісяця. Цього тижня заплановано охопити громади колишнього Полтавського району, а саме Щербанівську, Мачухівську, Терешківську та Коломацьку сільські ради. Наступного місяця роботу з мешканцями буде продовжено у приєднаних до Полтавської ТГ сільських рад та рад теперішніх Котелевської, Великорублівської та Новоселівської ТГ.

Окрім того,  кожну другу та четверту середи місяця Андрій Боблях зі своїми помічниками будуть проводити прийом громадян у приміщенні Київської районної у м. Полтаві раді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь