Пошук

Продовжуємо втілювати перехід на індивідуальне опалення у громаді

Дата: 18.02.2021 10:00
Кількість переглядів: 1413

 

Фото без опису

16 лютого відбулось засідання четвертої (позачергової) сесії Щербанівської сільської ради. Депутати проголосували за низку бюджетних рішень, зокрема прийняли зміни до Програми переведення на індивідуальне (поквартирне) опалення житлових будинків с. Розсошенці на 2021-2023 рр.

“Такі дії означають, що Управління ЖКГ розпочинає роботу з поступового переведення решти житлових будинків на індивідуальне опалення. Дана процедура складається з кількох етапів. Тому, у наших інтересах розпочинати ці роботи, адже від цього залежить комфорт наших мешканців”, — зазначив В`ячеслав Макаренко, начальник Управління житлово-комунального господарства Щербанівської сільської ради.

Депутатський корпус виділив 850 тис. грн на реалізацію даної Програми. Процедура складається з трьох етапів:

  • пеший етап — реконструкція зовнішньої мережі газопостачання багатоквартирних будинків та розробка проєктів прокладання підземних газопроводів до будинків;
  • другий етап — проведення робіт з ремонту вентиляційних каналів у будинках;
  • третій етап — заміна системи зовнішнього газопостачання будинків.

“З початку переходу на індивідуальне опалення ми зіштовхнулися зі шквалом спротиву. Але зараз ми маємо успішний приклад того, як зменшилися платіжки за тепло у наших мешканців. Вірю, що ми на правильному шляху!”, — прокоментував Ігор Процик, сільський голова Щербанівської сільської ради.

Хоча індивідуальна система опалення вимагає серйозних фінансових вкладень на перших етапах, проте популярність рішення росте. Обумовлене це подальшим зниженням витрат за оплату тепла, а також можливістю самостійно регулювати температуру у будинку. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь