Пошук

Внесення змін до штатного розпису, надання пільг, затвердження тарифів — у Щербанівській ОТГ відбулась чергова сесія

Дата: 22.01.2021 17:55
Кількість переглядів: 900

Фото без опису

Сьогодні у приміщенні Щербанівського ліцею відбулась 3 сесія 8 скликання депутатів сільської ради.  

На сьогоднішній сесії затвердили зміни до бюджету сільської територіальної громади на 2021 рік. Також розглянули і підтримали створення служби у справах дітей виконавчого комітету Щербанівської сільської ради. 

Депутати затвердили План соціально-економічного розвитку ОТГ та поцікавилися щодо Стратегії розвитку території на найближчі п’ять років. 

— Такі документи розробляються спільно із провідними фахівцями та громадою. Також обов’язково залучаються депутати ОТГ для виділення і формування пріоритетних напрямків. Працівники сільради найближчим часом розроблятимуть таку Стратегію. Після чого її обов’язково презентують громаді, — прокоментувала заступниця сільського голови Світлана Мельник.

Для формування Стратегії розвитку ОТГ на кілька років корисною є співпраця і з Асоціацією “Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування”. 

Бурхливе обговорення викликали питання, пов’язані із формуванням тарифів на різні послуги. Зокрема на постачання теплової енергії та вивіз твердих побутових відходів. Депутати підтримали рішення утримати минулорічні тарифи та компенсувати різницю за рахунок бюджету сільської ради. 

Ще сьогодні депутатський корпус виділив 100 тис. грн матеріальної допомоги мешканцям, які цього потребують. А саме: на лікування, онкохворим, на ліквідацію пожежі тощо. Всі виплати виділяють відповідно до програми сільської ради.

Також на порядку денному винесено багато питань щодо надання дозволів та відмов на розробку різних документацій та проектів. 

— Сьогоднішня сесія пройшла в активному обговоренні. Це важливо, проте не варто забувати про конструктив. Адже в наших руках майбутнє ОТГ, і не можна ним нехтувати, переходячи на зневагу до інших. Ми прийняли багато важливих рішень — вдячний за це більшості депутатів, які злагоджено працюють, незважаючи на приналежність до партії, — підсумував голова ОТГ Ігор Процик.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь