Пошук

Розсошенську амбулаторію приєднали до всіх комунікацій

Дата: 21.01.2021 13:59
Кількість переглядів: 1444

Фото без опису

Сьогодні до приміщення Розсошенської амбулаторії приїхали спеціалісти з “Полтавагазу”. Вони під’єднали будівлю до постачання газу, інші комунікації вже проведені.

У мікрорайоні «Садовий» у Розсошенцях в липні 2019-го відкрили першу амбулаторію загальної практики сімейної медицини, яку спорудили відповідно до президентської програми «Велике будівництво». Медзаклад — один із найбільших нових в області. Амбулаторія одноповерхова і має площу 452 м², розрахована на 7 сімейних лікарів, які обслуговуватимуть понад 10 тисяч населення.

— Ми завжди робимо все можливе для комфорту наших людей. Чи то ремонт приміщення, чи то будівництво нового — це важливо робити якісно. Наші мешканці не повинні їздити в місто, щоб отримати якусь послугу. Тому робимо відповідні умови на місці. І доступна медицина — один із пріоритетів для Щербанівської громади, — прокоментував голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик.  

Заклад відповідає вимогам доступності для різних категорій громадян, енергоефективний і оснащений необхідним медобладнанням: бінокулярами, медичними центрифугами, біохімічними та гематологічними аналізаторами, апаратами для визначення рівня глюкози, аквадисциляторами.

На будівництво об’єкту спрямували понад 13 мільйонів грн. Це кошти з державного та місцевого бюджетів. Заклад звели за півтора року, а зараз приміщення вже підключили до всіх необхідних комунікацій. Зокрема в амбулаторію проведені газ, світло та вода.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь