Пошук

Продовжуємо налагоджувати співпрацю між об’єднаними територіальними громадами

Дата: 29.12.2020 12:05
Кількість переглядів: 380

Сьогодні на робочій зустрічі Щербанівський сільський голова Ігор Процик, Мачухівський сільський голова Валерій Білокінь та Коломацький сільський голова Євген Почечун підписали Меморандум про співпрацю з метою об’єднання зусиль щодо розробки та реалізації спільних проєктів та програм сталого соціально-економічного розвитку територіальних громад.

“Для нас це дуже важливий документ, адже тепер ми зможемо залучати кошти з державного бюджету та міжнародних організацій для реалізації суспільно-значущих проєктів у наших громадах. Ми давно є партнерами. Сьогоднішня подія – це приклад довготривалої співпраці на благо мешканців громад”, - говорить Ігор Процик, Щербанівський сільський голова.

Як зазначають учасники події, така синергія трьох ОТГ створить неабияку ефективність участі в конкурсах та реалізації спільних проєктів. Разом Щербанівська, Мачухівська та Коломацька об’єднані територіальні громади зможуть подавати спільні заявки, розробляти проєктні пропозиції, надавати інформаційну підтримку. Також, наші громади сприятимуть поширенню інновацій серед малих і середніх підприємств ОТГ та ділитися досвідом найкращих практик.

Віримо, що найближчим часом будемо втілювати спільні проєкти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь