Пошук

Придбано новий апарат для електростимуляції м’язів «Стимул-1»

Дата: 27.11.2020 09:51
Кількість переглядів: 641

Фото без опису

З метою розширення спектру послуг, надання якісних соціальних послуг відділенням денного перебування Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради Полтавського району, за кошти бюджету   Щербанівської ОТГ придбано медичний апарат « Стимул-1».

Апарат застосовується для стимуляції м'язів, комплексного лікування травм та захворювань опорно-рухового апарату, парезів та паралічів різного виду походження.     

Дія апарату забезпечує регенерування радіоімпульсів в непереривному посилі, з наростання та зменшенням амплітуд. Як результат, іде стимуляція нервових і м'язових утворень різних тканин, що дозволяє стимуляцію рухових і чутливих нервів.

Проведена в правильному ритмі при відповідній силі струму та тривалості електростимуляція  утворює імпульси з шкіри, м'язів і сухожиль, які потрапляють в мозок, позитивно впливають на відновлення руху в кінцівках при різних захворюваннях.

За рахунок лімфо дренажу, який сприяє відтоку застояної лімфи і надлишків рідини, що накопичується в підшкірній тканині покращується кровообіг. Електростимуляція  також перешкоджає розвитку контрактур  (тугорухості)  суглобів.

Безболісність та м'якість дії дає  широкі можливості використання  апарату для дітей з інвалідністю.

Щиро вдячні Щербанівській сільській раді за  увагу  до потреб  жителів громади,  людей похилого віку, осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, які потребують отримання соціальних послуг у відділенні денного перебування Центру надання соціальних послуг Полтавського району, яке знаходиться за адресою: с. Розсошенці, вул.. Геологічна,7.

         

 

       Директор Центру                 Тамара БІЛОБРОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь