Пошук

Работоргівля — реальна проблема 21 століття

Дата: 18.11.2020 16:57
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

У Щербанівській громаді БО "Світло надії" провела мобільну консультацію щодо захисту від торгівлі людьми.

Работоргівля — реальна проблема 21 століття. Потрапити на гачок шахраїв може будь-хто. Обов’язково перевіряйте трудовий договір та остерігайтеся неперевірених роботодавців.

У випадку загрози зверніться до органів місцевого самоврядування або будь-якої громадської організації, комунальної служби або закладу. Вас обов’язково повинні направити у відповідний орган, та допомогти в питаннях пов’язаних з торгівлею людьми.

В рамках програми Представництва IOM Ukraine  з протидії торгівлі людьми, за фінансування Mіністерства закордонних справ Королівства Норвегія та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine - USAID Україна). Висловлені думки, є думками авторів і не обов'язково відображають точку зору МОМ, Mіністерства закордонних справ Королівства Норвегія та USAID.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь