Пошук

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Генеральний план (із зонуванням) с.Гора Полтавського району»

Дата: 29.07.2020 09:27
Кількість переглядів: 523

З метою врахування громадських інтересів та у зв’язку з розробленням нової містобудівної документації, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555 Щербанівська сільська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань та обговорення проекту містобудівної документації «Генеральний план (із зонуванням) с.Гора Полтавського району».

З матеріалами можна ознайомитись та надати пропозиції в Щербанівській сільській раді щоденно (крім вихідних) з 31.07.2020р. в робочий час за адресою: с. Щербані, вул. Центральна, 2.

Строк завершення прийому пропозицій – 31.08.2020р.

 

Заява - завантажити файл

Генплан - завантажити файл


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь