Пошук

Документи про призначення усіх видів соціальної допомоги, компенсацій та пільг

Дата: 07.07.2020 10:37
Кількість переглядів: 710

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 08.04.2020 року №264 забезпечено автоматичне продовження виплат державних соціальних допомог 682 сім’ям.

Зазначеною постановою передбачено, що після відміни карантину у місячний термін громадяни зобов’язані подати документи для перерахунку допомог.

У випадку коли за результатами проведеного перерахунку:

- розмір перерахованої допомоги буде більшим, буде проведена доплата у розмірі різниці між перерахованим та виплаченим розміром допомоги;

- не буде підтверджено право на отримання допомоги або її розмір буде меншим, ніж виплачена під час карантину допомога – надміру виплачені суми підлягають поверненню одержувачем згідно із законом.

         Тому з метою попередження виникнення переплат  у  період карантину громадяни мають право подати заяву та пакет документів у зручний для них спосіб: поштою або залишивши заяви та документи у дистанційній скринці управління. Управлінням підготовлено та направлено листи громадянам про право на звернення у період карантину. 

 

Бланк заяви завантажити файл
Бланк декларації завантажити файл

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь