Пошук

Для допомоги батькам у Щербанівській ОТГ створили проєкт «Мама на годину»

Дата: 19.05.2020 16:50
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

Проблема завантаженості сучасних батьків вимагає нестандартних підходів до її вирішення. Щоб допомогти сім’ям з маленькими дітьми, у Щербанівській ОТГ започаткували проєкт «Мама на годину». Відтепер дорослі зможуть залишати малечу під наглядом кваліфікованих вихователів, а в цей час займатися своїми справами.

У Щербанівській громаді проживають багато сімей з маленькими дітьми. На жаль, поки що не всім вистачає місць у дитячих садочках. Тому в громаді знайшли спосіб, як допомогти батькам. А в цей час малюки зможуть спілкуватися з однолітками, гратися та навчатися.

— Зайнятість і розвиток дітей для нас на першому місці. Нині будинки культури працюють у нових форматах. Викладачі шукають методи заохочення хлопців і дівчат відвідувати гуртки в наших клубних закладах. Одним із таких занять стане проєкт «Мама на годину», — розповідає заступниця голови Щербанівської ОТГ Світлана Мельник.

На маленьких відвідувачів чекатимуть у «Будинку культури с. Розсошенці» комунальної організації Центр дозвілля «Водограй» с. Нижні Млини. Для них підготували дві кімнати колишньої бібліотеки. Приміщення капітально відремонтували й облаштували новими дитячими меблями. Незабаром простір наповнять іграшками та розвиваючою літературою.

— Ми вдячні керівництву громади, яке підтримало нашу ініціативу. До цієї кімнати запрошуємо усіх дітей Щербанівської ОТГ віком від 3 до 8 років. Тут із ними займатимуться спеціалісти. Вони зроблять дозвілля дітей цікавим і корисним, — зазначає в.о. директора Центру дозвілля «Водограй» Анна Овчаренко.

Поруч із будинком культури закінчують облаштовувати спортивний майданчик з гумовим покриттям. Також на території є дитячі гойдалки та гірки. За гарної погоди малеча гулятиме на свіжому повітрі. Батьки зможуть залишати своїх дітей тут максимум на три години.

У Щербанівській ОТГ піклуються про молодь, старше покоління, сім’ї з дітьми. Керівництво громади постійно покращує умови навчання, дозвілля і відпочинку. Завжди підтримують ініціативи та реалізують цікаві й корисні для мешканців проєкти.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь