Пошук

У Щербанівській громаді подарували продуктові набори до Всесвітнього дня здоров’я

Дата: 03.04.2020 12:17
Кількість переглядів: 524

 

Фото без опису

Днями сільська рада почала підготовку продуктових наборів для пенсіонерів та незахищених верств населення. Такі подарунки для мешканців сільська рада збирає не вперше, розповідає Світлана Мельник, заступник сільського голови:

“Ми вже 4 рік поспіль проводимо таку акцію до Великодніх свят. Але з такою ситуацією, що зараз склалася у нашій державі, вирішили розвести продуктові кошики раніше - до Всесвітнього дня здоров’я”

Фото без опису

Взагалі таких наборів 85 шт. До формування та розвозки долучилися працівники сільської ради, соціальні працівники ЦНСП та члени Молодіжної ради.

Фото без опису

“Особисто для мене такі заходи дуже важливі. У теперішній час люди старшого покоління потребують неабиякої допомоги. У майбутньому ми також будемо долучатися до подібних акцій та заходів”, - зазначає Анастасія Сорока, секретар Молодіжної ради.

Фото без описуІгор Процик, голова сільської ради, наголошує:

“Ми робимо свою повсякденну роботу. Об’єднана громада для людей! Ми протягуємо руку допомогу малозабезпеченим завжди. Закликаю усіх дотримуватися умов карантину, бережіть своє здоров’я!”


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь