Пошук

Щербанівська громада допомагає рятувальникам ДСНС у боротьбі з COVID-19

Дата: 02.04.2020 12:43
Кількість переглядів: 493

 

Фото без опису

Працівники ДСНС знаходяться на передовій боротьби з коронавірусом. Щодня вони захищають мешканців від загрози поширення інфекції. Щербанівська ОТГ підтримала четверту частину ДСНС м. Полтави, яка обслуговує мешканців громади. Фахівців забезпечили спеціальними захисними комплектами та хімікатами.

Фото без опису

Матеріально-технічне забезпечення представникам ДСНС вручили очільник Щербанівської ОТГ Ігор Процик і голова Полтавської райдержадміністрації Ігор Карімов.

Це не допомога, а повсякденна робота, яку й повинні виконувати органи місцевого самоврядування. У разі надзвичайної ситуації нам на допомогу приходять спеціалісти ДСНС. Співпрацюємо заради безпеки жителів, — наголосив сільський голова Ігор Процик.

Щербанівська громада стала першою серед тих, хто підтримав рятувальників. Також надали матеріальну допомогу медичним працівникам у розмірі посадового окладу для кожного.

Фото без опису

Хочу подякувати мешканцям і керівництву громади за підтримку нашої роботи. Це приклад того, як разом ми долаємо ті перешкоди, що стоять перед нами, — зазначає голова Полтавської райдержадміністрації Ігор Карімов.

 

Для потреб ДСНС придбали захисні маски, окуляри, респіратори, комплекти одягу на суму 12 тис. грн. Рятувальників забезпечили хімікатами, з яких можна виготовити 25 тис. л дезінфекційного розчину. 

Фото без опису

З отриманими засобами проводитимемо обробку територій, автомобілів та іншого майна. Нині в нас не було загрозливих випадків. За необхідності ми готові прийти на допомогу мешканцям, — зазначає заступник начальника четвертої частини ДСНС міста Полтави Роман Домашенко.

Фото без опису

Також Щербанівська ОТГ надає фінансову підтримку підрозділу територіальної оборони Полтавського району. Заступник військового комісара Полтавського РВК із територіальної оборони Руслан Дребот подякував керівництву громади за постійну співпрацю.

Зараз маємо небезпечну ситуацію зі спалахом коронавірусу. Надані захисні костюми, окуляри та маски дозволяють ефективно захищати населення від COVID-19, — підкреслив лейтенант.

Очільник Щербанівської ОТГ Ігор Процик переконаний, що потрібно бути готовими до будь-яких ситуацій і всіляко допомагати медикам і рятувальникам. Згуртовані дії всіх служб допоможуть захистити мешканців громади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь