Пошук

Преміювали медиків, дали дозвіл на будівництво садочку: як пройшла 30 сесія Щербанівської сільської ради

Дата: 25.03.2020 18:31
Кількість переглядів: 475

Фото без опису

Сьогодні відбулось засідання 30 позачергової сесії 7 скликання Щербанівської сільської ради. На порядок денний винесли 9 питань.

Депутати надали дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною її цільового призначення. А саме - для будівництва дитячого садочка по вул. Параджанова.

Також затвердили питання стосовно пролонгування договору з ОК “Джерело” (с. Малий Тростянець). Термін дії договору буде продовжений на період дії ліцензії. 

Фото без опису

Щодо бюджетних питань. Депутати виділили кошти у розмірі 3 675 442,33 грн. У зв’язку із ситуацією, що виникла внаслідок карантину COVID-19, було затверджено субвенцію ПМСД для поіменного преміювання 27 працівників ФАПів та АЗПСМ, що знаходяться на території нашої громади. Кожному працівнику буде виділено 1500 грн за напруженість та складність в період карантину. У продовженні напрямку медицини - депутати затвердили 354 тис. грн для КНП “Полтавська центральна районна клінічна лікарня” на закупівлю інсуліну. 

Залишок субвенції 2019 року для осіб з особливими потребами у сумі 62 236,57 грн затвердили для інклюзивних дітей Щербанівського ліцею та ЗДО “Зірочка”. Окрім цього, виділили 31 250 грн на утримання Полтавського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю. Було подано список із 5 дітей, що проживають у Щербанівській громаді, які тепер отримають послуги з проведення реабілітаційних заходів. Для відділу освіти Щербанівської сільської ради депутати виділили 152 524,57 грн. 

Також проголосували за залишок у 69 тис. грн з 2019 року для КО “Спільна архівна установа”. Ще затвердили субвенцію у розмірі 96 тис. грн на придбання переносних засобів зв’язку для Військового комісаріату за програмою “Територіальна оборона”. 

Важливо, що було затверджено програму “Створення і використання матеріального резерву Щербанівської сільської ради для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного характеру та їх наслідків на 2020 рік”. Тим самим виділили кошти у розмірі 200 тис. грн. А субвенцію у розмірі 77 073,76 затвердили управлінню соцзахисту населення на пільгове перевезення людей за віком та осіб з інвалідністю ІІ групи.

Фото без опису

Окрім цього, депутати затвердили субвенцію у 394 410 грн для забезпечення співфінансування амбулаторії, що знаходиться у мікрорайоні “Садовий”. Орієнтовний термін здачі в експлуатацію - червень-липень 2020 року. А 135 686 грн виділено на розробку генерального плану з Планом зонування території с. Нижні Млини. 

Щодо комунальних підприємств, то для КП “Комунальник” було виділено кошти у розмірі 266 800 грн, а саме для виплати премії до дня працівників ЖКГ та збільшення фонду оплати праці у зв’язку з введенням додаткової штатної одиниці. Для КП “ЖКК с. Розсошенці Полтавського району” затвердили 265 598 грн на виплати премії до дня працівників ЖКГ, поточний ремонт асфальтобетонного покриття (с. Розсошенці, вул. Горбанівська, 6) та 1 млн грн на реконструкцію системи газопостачання для переходу на індивідуальне опалення (с. Розсошенці, вул. Горбанівська, 6 та Геофізична,7).

Також депутати виділили 661 600 грн на капітальний ремонт тротуару по вул. Комарова в с. Розсошенці (ділянка від вул. Кременчуцька до вул. Горбанівська).

Тож, продуктивна робота - запорука успіху!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь