Пошук

“Берімось краще до роботи, змагаймось за нове життя!”

Дата: 24.02.2020 09:37
Кількість переглядів: 600

 

Фото без опису

Цієї суботи відбулось відкриття VI Всеукраїнського (ХVI Всекримьского) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж “Змагаймось за нове життя!” присвяченого Лесі Українки. 

Винуватці суботнього свята - це юні поціновувачі творчості Лесі Українки.

Фото без опису

“На цьому заході зустрілась вся Україна. Я впевнений, що цей фестиваль повернеться на кримську землю. Бажаю конкурсантам успіхів та творчого натхнення!”, - говорить Ігор Процик, сільський голова Щербанівської громади. 

Конкурс проводиться як творче змагання учнівської та студентської молоді за номінаціями: «декламація», «інсценізація», «твір», «науково-пошукова робота», «малюнок», «аудіовізуальний твір», «вокал». За 15 років проведення взяли участь 27 тисяч учасників. Із Полтавщини - 4900.

Фото без опису

“Ми маємо 9 призерів з 12 гімназистів, що брали участь у конкурсі. Це - чудовий результат. Тож СЛАВА вам, гімназисти! І велика подяка вчителям, що підтримують юну еліту!”, - говорить Світлана Мельник, заступник сільського голови Щербанівської громади. 

Фестиваль-конкурс відбувається з ініціативи ГО “Культурно-просвітницьке Товариство “Джерело”, Центру сучасного мистецтва “Steinbarg Gallery & Cafe”, Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я майбутнього” та родини Бурбак.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь