Пошук

Наші фахівці навчаються протидіяти домашньому насильству

Дата: 19.02.2020 14:54
Кількість переглядів: 463

Сьогодні розпочався дводенний тренінг "Мультдисциплінарний підхід до виявлення та надання комплексної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства" Благодійної організації "Світло надії". До заходу долучилися фахівці нашої ОТГ: Леся Осадча, т.в.о. начальника відділу освіти виконавчого комітету Щербанівської сільської ради, Дмитро Гордієвський, практичний психолог Щербанівського ліцею Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області, Тамара Білоброва, директор Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради, Алена Каменцева, в.о. начальника відділу у справах сім'ї, молоді, культури та спорту виконавчого комітету Щербанівської сільської ради.

"Ми розглянемо масштаби проблеми домашнього насильства та визначимо шляхи її вирішення. Важливо знати його наслідки на мікро- та макрорівнях", - говорить Ольга Гришко, фахівець БО "Світло надії".


Присутні зазначили, що майже всі стикалися з цією проблемою. Важливо відпрацювання практичних навичок з надання допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства.


 

"На сьогоднішній день у нас є такі випадки у громаді. Нажаль, існують недоліки у законодавстві. Важливо пам'ятати, що жоден сигнал щодо домашнього насильства не може сприймати легковажно, навіть якщо він надходить від дитини", - говорить Леся Осадча.

Захід проводиться в рамках проекту «Запровадження (налагодження) механізму взаємодії суб'єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі в Полтавській області» за підтримки Посольства США в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь