Пошук

В Розсошенській гімназії розпочався Всеукраїнський тиждень права

Дата: 12.12.2019 09:58
Кількість переглядів: 409

В Україні щороку у грудні, починаючи з 2008 року, проводиться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини. Тиждень права – це масштабний захід, який об’єднує правників, органи влади, громадський сектор, міжнародних партнерів задля просвіти у сфері прав людини.
Цьогоріч, Всеукраїнський тиждень права проходить з 09 по 13 грудня.
Тож, з нагоди Всеукраїнського тижня права, в рамках Програми правової освіти Щербанівської ОТГ, 09 грудня 2019 року фахівчиня Полтавського бюро правової допомоги Тетяна Ражик провела правовий урок для учнів 6-В класу Комунальний заклад "Розсошенська гімназія Щербанівської сільської ради Полтавського району на тему: « Право з тобою! Протидія домашньому насильству».
Під час уроку вихованці школи дізнались про свої права, а також як правильно себе захистити у випадку вчинення щодо них неправомірних дій іншими особами. Особливу увагу було приділено темі домашнього насильства. Зокрема її видам, формам, та відповідальності за вчинення фізичного, психологічного, економічного та сексуального насильства в сім`ї. 
Учні переглянули соціальний відеоролик та отримали тематичні інформаційні матеріали.
Нагадуємо, що за правовою допомогою Ви можете звернутися до #Полтавського бюро правової допомоги, розташованого за адресою: м. Полтава, вул. Міщенка 2, тел. 50-27-29, з 9 до 18 години в робочі дні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь