Пошук

В Розсошенській гімназії розпочався Всеукраїнський тиждень права

Дата: 12.12.2019 09:58
Кількість переглядів: 385

В Україні щороку у грудні, починаючи з 2008 року, проводиться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини. Тиждень права – це масштабний захід, який об’єднує правників, органи влади, громадський сектор, міжнародних партнерів задля просвіти у сфері прав людини.
Цьогоріч, Всеукраїнський тиждень права проходить з 09 по 13 грудня.
Тож, з нагоди Всеукраїнського тижня права, в рамках Програми правової освіти Щербанівської ОТГ, 09 грудня 2019 року фахівчиня Полтавського бюро правової допомоги Тетяна Ражик провела правовий урок для учнів 6-В класу Комунальний заклад "Розсошенська гімназія Щербанівської сільської ради Полтавського району на тему: « Право з тобою! Протидія домашньому насильству».
Під час уроку вихованці школи дізнались про свої права, а також як правильно себе захистити у випадку вчинення щодо них неправомірних дій іншими особами. Особливу увагу було приділено темі домашнього насильства. Зокрема її видам, формам, та відповідальності за вчинення фізичного, психологічного, економічного та сексуального насильства в сім`ї. 
Учні переглянули соціальний відеоролик та отримали тематичні інформаційні матеріали.
Нагадуємо, що за правовою допомогою Ви можете звернутися до #Полтавського бюро правової допомоги, розташованого за адресою: м. Полтава, вул. Міщенка 2, тел. 50-27-29, з 9 до 18 години в робочі дні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь