Пошук

Направо, кроком руш!

Дата: 28.11.2019 10:07
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

27 листопада 2019 року учні 9 та 11 класів Щербанівського ліцею відвідали екскурсію Військовим коледжем сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації. Захід відбувся у рамках гурткової роботи військово-патріотичного клубу “Барс”.

“Виходячи з ситуації, яка зараз відбувається на території нашої держави, військова підготовка необхідна. Візит до Військового коледжу має бути пізнавальним та цікавим для дітей. Можливо деякі з них оберуть життєвий шлях військових”, - коментує Олексій Іващенко, спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, культури та спорту виконавчого комітету Щербанівської сільської ради; керівник військово-патріотичного гуртка “Барс”.

Фото без описуВійськові - це дійсно окрема сім’я зі своїми устоями. Діти побачили що таке дисципліна, порядок, життя за графіком.

Наталія Драч, директор Щербанівського ліцею, зазначає, що подібні заходи дуже важливі для дітей: “Профорієнтація важлива, діти мають розуміти мотивацію. Вдячні керівництву закладу за таку пізнавальну екскурсію!”.

Фото без опису

Обирати майбутню професію дійсно важливий крок. Цього року навчальні заклади Щербанівської громади відзначать випуск 130 учнів 9 та 11 класів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь