Пошук

У Щербанівській громаді відбувся юнацький турнір із міні-футболу

Дата: 03.10.2019 16:22
Кількість переглядів: 529

У змаганнях серед юнаків 2006 року народження та молодших дітей за звання кращих змагалися вісім команд із громад Полтавського району. Захід організували за співпраці Щербанівської сільської ради та ДЮСШ «Колос» Полтавського району.

— Молоді у громаді досить багато. Вона прагне спортивно розвиватися далі. Цей турнір популяризує футбол не тільки у нашій громаді, а й у Полтавському районі. Граємо за осінній кубок ВФСТ ДЮСШ «Колос». Гравцям бажаю розвитку в спорті та великих перемог! — зазначає спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, спорту та культури Олександр Капран.

Паралельно турнір проходив на мініфутбольному полі у Щербанях та у Розсошенському спорткомплексі.

— Подібні змагання ми намагаємося проводити якомога частіше, адже вони необхідні для розвитку та стимулу учасників. Діти чудово підготовлені, адже з ними займаються професійні тренери. Якщо оцінювати рівень підготовки команд на відмінно. Майданчики для мініфутболу чудові як у Щербанях, так і в Розсошенцях. Гравцям зичу здоров’я, бажання до занять спортом, яке у майбутньому переросте у професію життя, — коментує директор Полтавської районної ДЮСШ «Колос» Володимир Ільченко.

Гравці отримали позитивні враження та досвід у грі з різними командами.

— Моя команда виграла досить легко, з рахунком 13:2. Були певні нюанси, але ми впоралися. Спортсменам-футболістам бажаю удачі на полі, — розповідає про гру дванадцятирічний Тимур, що грає у ФК «Розсошенці».

Гравці підкреслюють, що подібні змагання — чудова можливість перевірити свої можливості та загартувати дух.

— На моєму рахунку — понад 10 футбольних турнірів. Я обожнюю цей вид спорту. Після цієї гри в мене залишилися чудові враження. На тренуваннях ми відпрацьовуємо передачі. А грати з суперниками на турнірі набагато цікавіше та складніше. Такі змагання — найкращий вид тренування, — ділиться враженнями гравець ФК «Розсошенці» Кирило Соляник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь