Пошук

“Бажаю радості, добра і миру!”: як Щербані відсвяткували День села

Дата: 22.09.2019 13:09
Кількість переглядів: 643

 

Фото без опису

Цієї суботи у громаді було шумно. 21 вересня 2019 року жителі Щербанів відзначили День села! Традиційно це свято приурочене до дня визволення села від німецько-фашистських загарбників.

Фото без опису

“Цього дня ми вшановуємо тих, хто поліг за мир на наших землях 1943 року. Нехай у наших домівках більше ніколи не буде війни, нехай у нашого народу буде мир!”, - привітав мешканців села Щербані Ігор Процик, сільський голова.

До підготовки свята підійшли відповідально. Відзначали біля будинку культури села Щербані. Для дітей підготували безкоштовні атракціони, батути, смаколики та майстер-класи. Разом із дорослими, малеча розмальовувала пряники та хизувалися аква-гримом. Великий ажіотаж зробили віслючки та поні, де діти каталися із задоволенням. 

Фото без описуФото без опису

“Приємно бачити, що не байдуже на людей. Дуже смачна каша, концерт - душевний. Ми з сім’єю в захваті від салюту, якого в селі не було щонайменше 6 років. Дякуємо за свято!”, - розповів Василь, житель с. Щербані.

Фото без опису

На святковому концерті виступали артисти будинку культури, громади та запрошені гості. Усього було близько 30-ти номерів. Надвечір усіх присутніх чекала запальна дискотека.

Захід відбувся за сприяння Щербанівської сільської ради та депутатського корпусу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь