Пошук

“Бажаю радості, добра і миру!”: як Щербані відсвяткували День села

Дата: 22.09.2019 13:09
Кількість переглядів: 591

 

Цієї суботи у громаді було шумно. 21 вересня 2019 року жителі Щербанів відзначили День села! Традиційно це свято приурочене до дня визволення села від німецько-фашистських загарбників.

“Цього дня ми вшановуємо тих, хто поліг за мир на наших землях 1943 року. Нехай у наших домівках більше ніколи не буде війни, нехай у нашого народу буде мир!”, - привітав мешканців села Щербані Ігор Процик, сільський голова.

До підготовки свята підійшли відповідально. Відзначали біля будинку культури села Щербані. Для дітей підготували безкоштовні атракціони, батути, смаколики та майстер-класи. Разом із дорослими, малеча розмальовувала пряники та хизувалися аква-гримом. Великий ажіотаж зробили віслючки та поні, де діти каталися із задоволенням. 

“Приємно бачити, що не байдуже на людей. Дуже смачна каша, концерт - душевний. Ми з сім’єю в захваті від салюту, якого в селі не було щонайменше 6 років. Дякуємо за свято!”, - розповів Василь, житель с. Щербані.

На святковому концерті виступали артисти будинку культури, громади та запрошені гості. Усього було близько 30-ти номерів. Надвечір усіх присутніх чекала запальна дискотека.

Захід відбувся за сприяння Щербанівської сільської ради та депутатського корпусу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь