Пошук

Тепер старшокласники громади зможуть врятувати життя 

Дата: 14.09.2019 15:42
Кількість переглядів: 503

 

Фото без опису

14 вересня уся світова спільнота відзначає Міжнародний день надання першої медичної допомоги. Сьогодні учнів 10-11 класів Щербанівського ліцею та Розсошенської гімназії навчали механізму надання домедичної допомоги.

Коучем виступила Світлана Варвянська, експерт ГО “Вартові життя”. 

Фото без опису

“Дуже важливо знати золотий стандарт 5-ти хвилин. Діти цього віку вже мають достатньо знань, навичок та сили для надання домедичної допомоги. Саме завдяки цьому майстер-класу, старшокласники Щербанівської ОТГ зможуть зберегти чиєсь життя”, - зазначає Світлана.

Учні повторили що таке клінічна та біологічна смерть, вивчили алгоритм дій у разі виникнення такої ситуації, проговорили, що варто говорити “швидкій” та як знайти собі помічника. На майстер-класі був присутній навчальний манекен, на якому учасники відпрацювали навички надання серцево-легеневої реанімації. 

Фото без опису

Фото без опису

“Такі навчання потрібні, адже ніхто не знає що може трапитися у житті. Дякуємо ГО “Вартові життя” та Щербанівській сільській раді за такий важливий майстер-клас!”, - говорять вчителі ліцею.

Захід  було проведено у рамках “олімпійського тижня” за сприяння Щербанівської сільської ради та депутатського корпусу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь