Пошук

У Щербанівській сільській раді відбулось чергове засідання сесії

Дата: 18.09.2019 11:02
Кількість переглядів: 564

 

Фото без опису

17 вересня 2019 року депутати Щербанівської громади зібралися на засіданні 24 сесії 7 скликання. На порядок денний винесли 38 питань. 

Розпочали засідання з бюджетних питань. Депутатський корпус голосував одноголосно за виділення коштів на облаштування та установку гімнастичних комплексів і дитячих майданчиків у Щербанях та Розсошенцях. На 10% збільшили заробітню плату педагогам і тех. працівникам у дошкільних закладах громади. А це Розсошенські садочки “Зірочка” та “Яблунька” і Тростянецький “Колосок”. 

Час готуватися до генерального “осіннього” прибирання. Цією ж сесією було виділено кошти на скошування бур’янів в с. Розсошенці, с. Щербані, с. Горбанівка, с.В. Тростянець, с. Н. Млини, а також на спил гілок з послугами автовишки в с. Н. Млини, с. Горбанівка, с. Щербані.

Важливим рішенням депутатів Щербанівської сільської ради стало виділення коштів на ремонт доріг у вул. Г.Біліченка 29 (с. Щербані), вул. Фрунзе по вул. Підгірній від буд.1 до буд 37 (с. Пожарна Балка).

Також проголосували за виділення коштів на розробку проекту землеустрою щодо встановлення або зміни меж населеного пункту сіл Щербані та Шмиглі. Управління соціального захисту населення отримує кошти для придбання канцтоварів, оплати послуг, оплати праці та пільгового перевезення. 

Фото без опису

Виділили кошти й для КЗ “Центр дозвілля “Водограй”, а саме для нарахування на оплату праці та для бібліотек. 

Багато питань на сесії традиційно стосувалися окремих наших2 мешканців та підприємців. Так, депутати затвердили технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок громадянам. Серед іншого, троє жителів отримали одноразову матеріальну допомогу на переобладнання осель під індивідуальне опалення.

Фото без опису

Варто зазначити, що, зі свого боку, сільська рада виконала всі умови щодо переходу від центрального до автономного теплопостачання. Йдеться про заміну зовнішніх газових труб, стояків, перевірки димарів, розробки загальнобудинкових проєктів, — підкреслив Ігор Процик, голова Щербанівської ОТГ. — Чекаємо від тих мешканців, які задіяні у цьому питанні, якомога скоріше виконати зобов’язання зі свого боку. Прагну, щоб опалювальний сезон розпочався з комфортом у всіх оселях нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь