Пошук

Дні сіл відсвяткували у Нижніх Млинах, Горі та Малому Тростянці

Дата: 19.08.2019 09:42
Кількість переглядів: 560

 

 

Фото без опису

Цієї суботи, 17 серпня, у громаді відзначили Дні сіл. Для святкування об'єдналися Нижні Млини та Гора. Малий Тростянець вперше відзначав День села так масштабно. 

Для місцевих жителів підготували неймовірну концертну програму за участі артистів та колективів місцевих будинків культури. 

Цього року ми готувались довго, але воно було того варте. Численні фотозони, виготовлені нашими умільцями, дарували гостям хороший настрій. Центр дозвілля «Водограй» підготував близько 50 творчих номерів на будь-який смак. Усім мешканцям громади від чистого серця бажаю процвітання, миру та добробуту в родинах. Це свято ми готували саме для вас, — розповідає директор будинку культури у Нижніх Млинах Лідія Таровик.

Фото без опису

Весело та гучно було й у Малому Тростянці.

Настільки красиво День села ми святкуємо, мабуть, вперше. Завдяки спільним зусиллям місцевих жителів, артистів, Щербанівській сільській раді нам це вдалося! На сцені виступали діти та дорослі. Співали як народні так й естрадні пісні. Ми вдячні глядачам за гучні оплески, за танці. Такі свята нас дійсно об’єднують. Бажаю жителям Щербанівської громади здоров’я, щастя, вроди. Аби завжди на нашій землі запанував мир та добробут, — зазначила художня керівниця Тростянецького будинку культури Ольга Шквиря.

Спеціально для дітей Щербанівська сільська рада підготувала розваги: батути, надувні гірки, солодку вату, аквагрим та інші забавки, які не залишили байдужими жодну дитину.

Фото без опису

Хочу подякувати кожному із вас, адже щодня ви робите великий внесок у розвиток нашої Щербанівської громади. Дякую за те, що вірите та допомагаєте нам йти до нових звершень. Хочеться, аби крім роботи, ви ще гарно відпочивали, як сьогодні. Від імені сільської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету бажаю вам тепла і затишку в домівках, добра та благополуччя. Вітаю зі святами, які наочно демонструють, що ми — велика та дружня родина, — привітав односельців голова Щербанівської сільської ради Ігор Процик.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь