Пошук

Півжиття присвятив гирьовому спорту: історія Віталія Білоуса

Дата: 15.08.2019 15:21
Кількість переглядів: 1665

 

Віталію Білоусу - 29 років. Майже півжиття він займається гирьовим спортом і гордо представляє нашу громаду на змаганнях як всеукраїнських, так і міжнародних.

“Надихнув мене мій брат. Ще хлопчиною я захоплено спостерігав, як він тренується. Вирішив спробувати й сам”, - ділиться спогадами Віталій.

У 2017 році Віталій Білоус став чемпіоном України з гирьового спорту. Також має звання майстра спорту міжнародного класу. Зараз Віталій виступає у ваговій категорії до 78 кг.

Фото без опису

“У мого тренера - Олега Арсенійовича Мороза - досить великий досвід. Більшість його вихованців всесвітньо відомі спортсмени, чемпіони світу. Слідкую за досягненнями наших гирьовиків Полтавщини - Олега Коломійця та Ігоря Гавришко”, - доповнює спортсмен.

У повсякденному житті Віталій військовослужбовець. Службу та тренування вдало поєднує. Рекорди спортсмена - 110 поштовхів (гиря вагою 32 кг), ривок - 170 разів.

Фото без опису

“Пам’ятаю свої перші змагання через рік після початку тренувань. Тоді я зайняв четверте місце. Було прикро, проте я не опустив руки, а навпаки почав ще більше тренуватися. Це був для мене “магічний пендель”. Після цього займаю лише призові місця”, - говорить Віталій.

Пишаємося здобутками Віталія та бажаємо лише їх примножувати. Так тримати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь