Пошук

У селі Гора Щербанівської ОТГ модернізують водогін

Дата: 12.07.2019 09:03
Кількість переглядів: 820

Коштом Щербанівської сільради у селі Гора проклали понад 3 тис. метрів нового трубопроводу. До початку серпня у будинках селян вода подаватиметься за допомогою сучасного водогону.

9 липня у Горі провели технічну нараду з питань введення в експлуатацію нового водогону. До обговорення питання долучилися голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик, голова Полтавської РДА Ігор Карімов, в.о. голови Полтавської ОДА Олег Пругло та генеральний директор «Полтававодоканалу» Василь Воротинцев.

"У населеному пункті вже давно гостро стояло питання з водопостачанням: дві старі свердловини, глибиною 100 м, не в змозі забезпечувати мешканців якісними послугами. Коштом Щербанівської селищної ради у селі проклали 3680 м нового пластикового трубопроводу діаметром 110 м", — зазначив голова громади Ігор Степанович.

Невдовзі по новому водогону до мешканців поступатиме якісна водоканалівська вода, видобута з артезіанської свердловини глибиною 700 м.

"Окрім цього, підвищиться і тиск води. Після чергової сесії громади ми плануємо виділити додаткові кошти на дооблаштування місцевого водогону", —коментує голова Щербанівської ОТГ.

Наразі у Горі проводяться випробування та промивка водопровідної мережі.

"Мешканці села будуть забезпечені якісним водопостачанням, чистою полтавською водою. Разом із громадою, спільними зусиллями, ми найближчим часом вирішимо це важливе питання", — зауважив генеральний директор «Полтававодоканалу» Василь Воротинцев.

До початку серпня мешканці села Гора зможуть відчути переваги нового водопостачання.

"Ми, як влада, забезпечимо необхідні матеріали, а висококваліфіковані фахівці «Полтававодоканалу» проведуть необхідні роботи. До 1 серпня у селі остаточно налагодять водопостачання", — коментує голова Полтавської РДА Ігор Карімов.

Мешканка села Гора пані Катерина розповідає: у її сусідів раніше були часті проблеми з водопостачанням.

"У мене вода завжди є, а у тих, хто на другому поверсі — доволі часто не було води, був низький тиск. Ми всі дуже раді, що ця проблема вирішиться. Дякуємо сільській раді й Полтавському водоканалу за те, що вони опікуються нашими проблемами", — висловлює вдячність жителька села. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь