Пошук

Позачергова сесія у Щербанях: чому важливий відпочинок для дітей і кому цікаво створювати опозицію

Дата: 26.06.2019 18:00
Кількість переглядів: 1110

 

Фото без опису

25 червня 2019 року провели засідання двадцятої (позачергової) сесії Щербанівської сільської ради. На порядок денний було винесено 18 питань. Стосувалися затвердження змін до бюджетних програм громади, а також освіти.

Фото без опису

“Ми зацікавлені у тому, щоб спільними зусиллями працювати на благо наших мешканців. На засіданні сесії усі присутні депутати мають забувати хто та від якої партії тут знаходиться. Важливо пам’ятати, що ми тут лише завдяки вибору наших громадян, які повірили у нашу рішучість та справедливість!”, - говорить Ігор Процик, сільський голова.

Без перебільшення було перемогою завершити процес реформування освіти у громаді. Так було надано статусу опорного закладу освіти Щербанівській школі. Тепер це ліцей, де будуть навчатися діти у 10 та 11 класах. Уже в 2020 році відсвяткуємо перший випускний!

Фото без опису

“Ми змогли переконати людей у тому, що в майбутньому такі зміни лише покращать рівень освіти у нашій громаді. Діти будуть і надалі отримувати знання, атестати про повну середню освіту та відвідувати додаткові факультативи. Опорний заклад - запорука якісної освіти”, - коментує Інна Важеніна, начальник відділу освіти виконкому Щербанівської сільради.

Фото без описуПоказовим виявилось прийняття рішень із бюджетних питань. Згідно протоколу поіменного засідання, за всі пункти, які стосувалися надходження субвенцій з обласного бюджету, виділення коштів сільради на капітальний ремонт Горянської школи, заробітню плату технічних працівників гімназії у Розсошенцях та оздоровлення наших дітей у оздоровчому таборі Нових Санжар “Джерело”, депутати Анатолій Вертелецький, Віталій Штанько, Максим Брехнич та Віктор Климко утримувались. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь