Пошук

“Краща спортивна громада Полтавщини 2019” у Засуллі

Дата: 18.06.2019 13:59
Кількість переглядів: 1015

 

15 червня 2019 року спортсмени Щербанівської ОТГ змагалися за першість у спартакіаді “Краща спортивна громада Полтавщини 2019”. Дійство відбулося у Засульській громаді.

“Для нас важливо досягати успіху, незважаючи ні на що. Я пишаюсь нашими спортсменами, адже ми гідно представили нашу громаду!”, - говорить Олександр Капран, завідувач спортивного комплексу «Розсошенці».

Представили громаду у шести видах спорту - шашки, настільний  теніс, волейбол, штовхання гирі, перетягування канату, «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Усі показали гарний результат, зайнявши друге загальнокомандне місце.

В особистому заліку серед жінок Марія Скуйбид виборола перше місце з шашок.

“Зараз я проживаю у Києві, навчаюсь. Проте все життя прожила у Розсошенцях. Для мене це було дуже важливо відстояти честь моєї громади!”, - розповідає Марія.

Також перше місце отримала наша команда з волейболу, а Аліна Шкарабан - з настільного тенісу.

До боротьби за першість долучився і Віталій Харченко, депутат Полтавської районної ради, учасник команди з перетягування канату:

“Я займаюсь спортом майже все життя. Два роки - перетягуванням канату. Я закликаю усіх мешканців громади долучатися до спортивного життя”.

У гирьовому спорті перше місце посів Віталій Білоус, спортсмен Щербанівської громади, Чемпіон України із гирьового спорту, який 211 разів підняв гирю за 10 хвилин.

Варто відзначити, що організація і проведення змагання було на високому рівні. Такі заходи є яскравим прикладом розвитку спорту у громадах!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь