Пошук

“Краща спортивна громада Полтавщини 2019” у Засуллі

Дата: 18.06.2019 13:59
Кількість переглядів: 1053

 

15 червня 2019 року спортсмени Щербанівської ОТГ змагалися за першість у спартакіаді “Краща спортивна громада Полтавщини 2019”. Дійство відбулося у Засульській громаді.

“Для нас важливо досягати успіху, незважаючи ні на що. Я пишаюсь нашими спортсменами, адже ми гідно представили нашу громаду!”, - говорить Олександр Капран, завідувач спортивного комплексу «Розсошенці».

Представили громаду у шести видах спорту - шашки, настільний  теніс, волейбол, штовхання гирі, перетягування канату, «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Усі показали гарний результат, зайнявши друге загальнокомандне місце.

В особистому заліку серед жінок Марія Скуйбид виборола перше місце з шашок.

“Зараз я проживаю у Києві, навчаюсь. Проте все життя прожила у Розсошенцях. Для мене це було дуже важливо відстояти честь моєї громади!”, - розповідає Марія.

Також перше місце отримала наша команда з волейболу, а Аліна Шкарабан - з настільного тенісу.

До боротьби за першість долучився і Віталій Харченко, депутат Полтавської районної ради, учасник команди з перетягування канату:

“Я займаюсь спортом майже все життя. Два роки - перетягуванням канату. Я закликаю усіх мешканців громади долучатися до спортивного життя”.

У гирьовому спорті перше місце посів Віталій Білоус, спортсмен Щербанівської громади, Чемпіон України із гирьового спорту, який 211 разів підняв гирю за 10 хвилин.

Варто відзначити, що організація і проведення змагання було на високому рівні. Такі заходи є яскравим прикладом розвитку спорту у громадах!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь