Пошук

Передаємо успішний досвід у створенні громади

Дата: 12.06.2019 09:57
Кількість переглядів: 1390

Фото без опису11 червня до Щербанівської громади завітала делегація у рамках навчального візиту «Найкращі юридичні практики об’єднання  територіальних громад на прикладі громад Полтавської області. Міжмуніципальне співробітництво». Учасники - представники органів місцевого самоврядування Луганської та Донецької областей, що знаходяться в районах, які межують із «лінією зіткнення».

Фото без опису

«Звичайно, всі громади знаходяться на різних етапах розвитку. Є вже створені ОТГ і є громади, які очікують на вибори. Міжмуніципальне співробітництво – один із ефективних та універсальних інструментів СПІЛЬНОГО вирішення соціально-економічних проблем», - коментують Ганна Білявська та Дмитро Курочка, спеціалісти з територіального об’єднання Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Фото без описуПредставники делегації відвідали Розсошенську гімназію, де спілкувалися з Євгеном Ялівцем, директором закладу, та Світланою Мельник, заступником сільського голови. Оглянули спорткомплекс “Розсошенці”. Далі познайомилися з Ларисою Кирячок, завідуючою ДНЗ “Яблунька”. Також прогулялися “Садовим”.

Фото без опису

«Важлива тісна співпраця з депутатським корпусом. Моє побажання учасникам візиту – не боятися об’єднуватися та робити це з розумом!», - говорить Ігор Процик, сільський голова.

Фото без описуУчасникам групи надзвичайно цікаво не тільки в теорії, але й на практиці побачити як саме впроваджуються в життя місцеві ініціативи, як працює налагоджено діалог між громадою та владою, а також яким чином в громаду залучаються кошти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь