Пошук

Передаємо успішний досвід у створенні громади

Дата: 12.06.2019 09:57
Кількість переглядів: 1321

Фото без опису11 червня до Щербанівської громади завітала делегація у рамках навчального візиту «Найкращі юридичні практики об’єднання  територіальних громад на прикладі громад Полтавської області. Міжмуніципальне співробітництво». Учасники - представники органів місцевого самоврядування Луганської та Донецької областей, що знаходяться в районах, які межують із «лінією зіткнення».

Фото без опису

«Звичайно, всі громади знаходяться на різних етапах розвитку. Є вже створені ОТГ і є громади, які очікують на вибори. Міжмуніципальне співробітництво – один із ефективних та універсальних інструментів СПІЛЬНОГО вирішення соціально-економічних проблем», - коментують Ганна Білявська та Дмитро Курочка, спеціалісти з територіального об’єднання Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Фото без описуПредставники делегації відвідали Розсошенську гімназію, де спілкувалися з Євгеном Ялівцем, директором закладу, та Світланою Мельник, заступником сільського голови. Оглянули спорткомплекс “Розсошенці”. Далі познайомилися з Ларисою Кирячок, завідуючою ДНЗ “Яблунька”. Також прогулялися “Садовим”.

Фото без опису

«Важлива тісна співпраця з депутатським корпусом. Моє побажання учасникам візиту – не боятися об’єднуватися та робити це з розумом!», - говорить Ігор Процик, сільський голова.

Фото без описуУчасникам групи надзвичайно цікаво не тільки в теорії, але й на практиці побачити як саме впроваджуються в життя місцеві ініціативи, як працює налагоджено діалог між громадою та владою, а також яким чином в громаду залучаються кошти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь