Пошук

Щербанівська громада на Святі полтавської галушки!

Дата: 10.06.2019 11:29
Кількість переглядів: 1137

 

Фото без опису9 червня 2019 року Щербанівська громада яскраво представила себе на Міжнародному фестивалі “Полтавська галушка-2019”. Дійство пройшло у Полтаві поблизу Свято-Успенського Собору, що біля Білої Альтанки.

Фото без опису

“Важливо пам’ятати своє коріння! Адже любов до Батьківщини починається з лелеки на стрісі, калини у саду, рушника на іконі. Без Батьківщини немає людини”, - зауважив Ігор Процик, сільський голова.

Фото без опису

За сприяння Щербанівської сільської ради на локації було розміщено дві фотозони. Перша у вигляді подвір’я, друга - українська хата із вишитими рушниками та іншими предметами тогочасного інтер’єру. Зустрічав гостей Микола Гаркуша, баяніст. Також відвідувачів частували кашою.

Фото без опису

Фото без опису

“На Міжнародному фестивалі “Полтавська галушка-2019” ми вперше. Це гарна можливість представити нашу громаду у культурному житті. Вирішили зробити все в автентичному стилі, адже наша громада пам’ятає свою історію, своїх пращурів”, - розповіла Анна Овчаренко, в.о. директора КЗ “Центр дозвілля “Водограй”.

Приємно було бачити настрій відвідувачів. Плануємо на майбутнє й надалі брати участь у таких заходах!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь