Пошук

Відбулась церемонія нагородження ХІ Всеукраїнської Премії «Диво-дитина 2019»

Дата: 06.06.2019 16:26
Кількість переглядів: 942

Фото без опису

У Києві відбулась церемонія нагородження XI Всеукраїнської Премії «Диво-дитина 2019». У повітрі вирували неймовірні емоції учасників заходу!

Приємно бачити, що діти нашої громади одні з найкращих! Лауреатом ІІІ премії стала Дарина Мосієнко - чемпіонка України, бронзовий призер чемпіонату Європи, член дорослої збірної України з шашок, кандидат у майстри спорту.

Дарині 14 років, живе у Розсошенцях. Шашками почала цікавитися ще у 5 років.

“Вперше Дарина зіграла у шашки з бабусею, потім запропонувала мені. Тоді я побачив, що це не просто “переставляння фігурок”. Даша дійсно думає!”, - розповідає Сергій Мосієнко, батько чемпіонки.

Фото без опису

У 6 років дівчинка почала відвідувати тренування. За два тижні був турнір - тоді програла. Але поразка не дала опустити Дарині руки. Тоді все й почалось.

“Одного разу ми побачили великі столи для гри в шашки у торговому центрі. Тоді донька захотіла зіграти з хлопцями близько 16 років. З перших хвилин Дарина виграла”, - додає батько.

Так за 8 років дівчинка досягла неймовірних успіхів. У Києві Дарину нагородили лауреатом ІІІ премії.

“Було цікаво та страшно одночасно. Я відкривала церемонію вручення, було хвилююче. Я дуже вдячна за підтримку близьких і рідних!”, - зазначає Дарина Мосієнко.

Фото без опису

Плани Дарини на майбутнє очевидні - стати майстром спорту з шашок. За сприяння Щербанівської сільської ради, Дарина отримала сертифікат на суму 3000 гривень за високі досягнення у спорті.

“Премію планую витратити на підготовку до Чемпіонату світу з шашок. Хочу побажати усім, хто досягає висот у своїх починаннях ніколи не боятися, вірити у власні сили та бути готовим до перемоги!”, - каже Дарина.

Вітаємо та пишаємось! За нашими дітьми майбутнє громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь