Пошук

Відбулась церемонія нагородження ХІ Всеукраїнської Премії «Диво-дитина 2019»

Дата: 06.06.2019 16:26
Кількість переглядів: 892

У Києві відбулась церемонія нагородження XI Всеукраїнської Премії «Диво-дитина 2019». У повітрі вирували неймовірні емоції учасників заходу!

Приємно бачити, що діти нашої громади одні з найкращих! Лауреатом ІІІ премії стала Дарина Мосієнко - чемпіонка України, бронзовий призер чемпіонату Європи, член дорослої збірної України з шашок, кандидат у майстри спорту.

Дарині 14 років, живе у Розсошенцях. Шашками почала цікавитися ще у 5 років.

“Вперше Дарина зіграла у шашки з бабусею, потім запропонувала мені. Тоді я побачив, що це не просто “переставляння фігурок”. Даша дійсно думає!”, - розповідає Сергій Мосієнко, батько чемпіонки.

У 6 років дівчинка почала відвідувати тренування. За два тижні був турнір - тоді програла. Але поразка не дала опустити Дарині руки. Тоді все й почалось.

“Одного разу ми побачили великі столи для гри в шашки у торговому центрі. Тоді донька захотіла зіграти з хлопцями близько 16 років. З перших хвилин Дарина виграла”, - додає батько.

Так за 8 років дівчинка досягла неймовірних успіхів. У Києві Дарину нагородили лауреатом ІІІ премії.

“Було цікаво та страшно одночасно. Я відкривала церемонію вручення, було хвилююче. Я дуже вдячна за підтримку близьких і рідних!”, - зазначає Дарина Мосієнко.

Плани Дарини на майбутнє очевидні - стати майстром спорту з шашок. За сприяння Щербанівської сільської ради, Дарина отримала сертифікат на суму 3000 гривень за високі досягнення у спорті.

“Премію планую витратити на підготовку до Чемпіонату світу з шашок. Хочу побажати усім, хто досягає висот у своїх починаннях ніколи не боятися, вірити у власні сили та бути готовим до перемоги!”, - каже Дарина.

Вітаємо та пишаємось! За нашими дітьми майбутнє громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь