Пошук

Оздоровлення дітей на першому місці!

Дата: 06.06.2019 11:04
Кількість переглядів: 1057

 

Навчальний рік закінчився, настав час літніх канікул. Діти хочуть отримати казкові емоції та різноманітні розваги. Тому комп’ютерам чи телевізорам ні!

У Щербанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів працюють літні оздоровчі табори - “Світанок” та “Обрій”. Тут школярі творчо розвиваються, збагачуються духовно та інтелектуально, а також розширюють світогляд.

Анна Борисівна Пихота, керівник пришкільного табору “Світанок”, розповідає:

“У нас зараз 30 дітей, віком від 6 до 10 років. Ми цікаво та з користю проводимо свій час. У нас діє ігрова програма. Багато часу школярі проводять на свіжому повітрі, адже рухливі ігри гарно впливають на їх саморозвиток”.

Розпочали роботу у таборах 27 травня. Починають день з 9 години. Завжди проводять інструктаж з техніки безпеки. Діє триразове повноцінне харчування. Щодня проводяться цікаві екскурсії та майстер-класи. Важливо, що всі пришкільні табори Щербанівської громади забезпечені безкоштовним автобусом.

“У нашому “Обрію” знаходяться 30 учнів середньої школи. Ще навесні було дуже багато бажаючих, навіть проводили конкурс. Усі діти задіяні у заходах. Запланували багато екскурсій, як місцевих, так і виїзних”, - говорить Марина Миколаївна Андрієць, керівник пришкільного табору “Обрій”.

За сприяння Щербанівської сільської ради, бтьки сплачують лише третину коштів за харчування школярів у таборах, а також за деякі екскурсії.

“Тут дуже цікаво! Ми вже були на багатьох екскурсіях. Ще відвідаємо музей авіації, зоопарк у Ковалівці та “Глухомані”. Також будемо брати участь у спортивних змаганнях. “Обрій” - це круто!”, - кажуть вихованці табору.

Табір - дуже корисне місце для школяра. Психологи радять: якщо вашій дитині більше дев?яти років, їй треба більше спілкуватися з однолітками, щоб соціалізуватися. А саме в літньому таборі малеча зможе найбільше і найефективніше знайти спільну мову та інтереси з дітьми її віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь