Пошук

У Щербанівській ОТГ відсвяткували День захисту дітей

Дата: 03.06.2019 13:48
Кількість переглядів: 1321

 

Майже 100 років світова спільнота відзначає День захисту дітей. Це ще одна можливість згадати про права дитини та її соціальний розвиток.  

2 червня 2019 року за сприяння Щербанівської сільської ради та депутатського були проведені дитячі свята у Щербанях, Розсошенцях та Великому Тростянці.

Ігор Степанович Процик, сільський голова, зауважив:

“Щороку наша громада відзначає День захисту дітей. Ми, як влада, завжди поруч!  Щербанівська сільська рада посприяла безкоштовному розміщенню атракціонів для малечі. Також організували підвіз шкільним автобусом дітей із інших сіл громади. Кожна дитина для нас - цінність!”.

Для присутніх підготували захоплюючі концерти. Працівники культури провели цікаві майстер-класи із виготовлення сувенірів, іграшок, прикрашання печива та робототехніки. Також на святкуванні були локації із аква-гримом та боді-артом. Дітей ласували безкоштовним морозивом.

“Працівники структурних підрозділів виконкому, закладів освіти та культури підготували до свята цікаві розваги для жителів громади. Вихованці гуртків показали свої таланти та створили гарний настрій для усіх пристуніх. Пишаємось нашими дітьми!”, - розповіла Світлана Олександрівна Мельник, заступник сільського голови з гуманітарних питань.

“Вдруге ми із сім’єю приємно вражені організацією дитячого свята! Важливо бачити посмішки на обличчях наших дітей. Адже такі заходи гарний приклад прояву любові сільської ради до жителів!”, - зазначили учасники свята у с. Великий Тростянець.

Окрім цього, за сприяння депутата Щербанівської сільської ради Оксани Олексіївни Гурцевої у Великому Тростянці провели квест, у якому змагалися 3 команди по 8 чоловік. Переможцями стала команда “Юніори”. Вони отримали сертифікати для перегляду фільму у кінотеатрі “Wizoria”. А команд-учасників нагородили солодкими подарунками від Щербанівської ОТГ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь