Пошук

15 РОКІВ БЕЗПЕКИ: У РОЗСОШЕНЦЯХ ПРОВЕЛИ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ ДРУЖИН ЮНИХ ПОЖЕЖНИХ

Дата: 15.04.2019 13:02
Кількість переглядів: 536

У Щербанівській громаді провели районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Щорічно організатором цього заходу виступають Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Добровільне пожежне товариство України за підтримки Міністерства освіти й науки України.

Переможці районного етапу команда «Юний рятівник» («Young rescuer»)
Переможці районного етапу команда «Юний рятівник» («Young rescuer»)

За звання кращих змагалися 13 команд з Полтавського району

15 квітня Розсошенська гімназія зустрічала творчі колективи з 13 навчальних закладів. Серед них учні Тростянецького НВК, Розсошенської гімназії, Щербанівської ЗОШ.

— Сьогодні професія пожежника нам потрібна, як ніколи. Тому, на мою думку, її потрібно популяризувати, починаючи з перших шкільних років. Цей конкурс — чудова можливість для дітей закріпити знання про безпеку життєдіяльності, — підкреслив в.о. директора Розсошенської гімназії Євген Яловець.

В.о. директора Розсошенської гімназії Євген Яловець
В.о. директора Розсошенської гімназії Євген Яловець

Основне завдання заходу — навчити молодь відповідальності за збереження життя та здоров’я людей, матеріальних цінностей від пожеж, навчити правилам пожежної безпеки, безпеці життєдіяльності.

Кращих серед команд обирає журі. Цього року серед суддів були представники Полтавської РДА та Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавські області.

— Дякую всім командам, що відгукнулися, готувалися для цього чудового протипожежного фестивалю! Впевнений, що ми робимо дуже потрібні речі для молодого покоління, — зазначив провідний інспектор відділу запобігання НС Полтавського міськрайонного управління Головного управління державної служби України з НС у Полтавській області Дмитро Васинков.

Фото без описуФото без опису


Члени журі

У програмі змагань — конкурси «Візитка» та «Домашнє завдання», під час яких діти демонстрували тематичні виступи, танцювальні та вокальні здібності, а також знання правил безпеки життєдіяльності.

За рішенням суддів цьогоріч перемогу отримала команда Розсошенської гімназії «Юний рятівник» («Young rescuer»). Учні креативно розповіли про правила збереження життя і здоров’я при виникненні надзвичайних ситуацій. Тепер на переможців чекає зональний та обласний етапи конкурсу.

 

 

Прес-служба Щербанівської ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь