Пошук

3 ГРУДНЯ – Міжнародний День осіб з інвалідністю

Дата: 01.12.2022 09:33
Кількість переглядів: 124

 

 Напередодні Міжнародного дня осіб з інвалідністю, всі отримувачі соціальної послуги «догляд вдома» Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради,  сімї, які виховують  діток з інвалідністю, внутрішньо переміщені особи, отримали  продуктові набори за сприяння Всесвітньої  Продовольчої Програми.  

Фото без описуФото без описуФото без опису

Щербанівська сільська рада, Центр надання соціальних послуг щиро вдячні благодійникам за підтримку людей, які потребують  допомоги та долають складні щоденні життєві труднощі. Соціальні робітники, соціальні працівники відділень Центру, за місцем проживання зустрілися з отримувачами послуг, які мають особливі потреби  та вручили  продуктові набори.

        Щоп’ятниці в «Університеті ІІІ віку» відбуваються заняття гуртка «Умілі ручки» , які проводить волонтер Олена Миколаївна Шуляк. Гурток відвідують люди похилого віку, особи з інвалідністю. Заняття дають можливість поспілкуватися з друзями, навчитися та поділитися  досвідом творчих навичок деку пажу, в'язання крючком та спицями, вишивки хрестиком та бісером, виготовлення Новорічних прикрас, букетів з квітів та розвивати інші креативні напрямки творчої самореалізації.

Фото без описуФото без опису

       Напередодні Міжнародного дня осіб з інвалідністю була оформлена виставка творчих робіт учасників гуртка «Умілі ручки».

     Директор                  Тамара БІЛОБРОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь