Пошук

Звільнення заступників сільського голови, пільгове перевезення та ставки податку на нерухоме майно: про засідання сесії Щербанівської сільської ради

Дата: 14.09.2021 14:00
Кількість переглядів: 1153

14 вересня 2021 року у приміщенні Будинку культури виконавчого комітету відбулось друге засідання 14 сесії 8 скликання Щербанівської сільської ради.

Перше питання стосувалось звільнення заступників сільського голови Щербанівської сільської ради: Мельник Світлани Олександрівни, Каменцева Володимира Олексійовича та Подзорової Тетяни Петрівни. Крім цього, в проекті рішення також вказано вивести їх зі складу виконавчого комітету Щербанівської сільської ради. Проте під час розгляду питання на сесії вносились зміни. А саме: виключили з документу Подзорову Тетяну Петрівну та статтю 147-1 Кодексу законів про працю України з переліку тих, яким керувались при прийнятті рішення.  

Підставою звільнення заступників депутат Володимир Пасічко, який доповідав про цей проект рішення, назвав “порушення працівником органів місцевого самоврядування присяги та несумлінне виконання своїх обов’язків”. У відповідь на запитання про те, де зафіксовані правопорушення, народний обранець відповів, що “це спільна думка тих депутатів, які готували проект рішення”. На засіданні сесії більшістю депутатів рішення прийнято. 

Наступним розглянули та схвалили прогноз бюджету Щербанівської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки. Попередньо це питання обговорювали на засіданні комісії з питань планування бюджету, фінансів, промисловості. Проте голова комісії, депутат Віталій Жученко, не повідомив працівників виконавчого комітету Щербанівської сільської ради про проведення засідання. Тому на офіційних джерелах сільської ради не було розміщено відповідного оголошення. 

Крім цього, депутати проголосували “за” затвердження змін до Програми здійснення компенсаційних виплат на проїзд окремих категорій громадян Щербанівської сільської ради на 2021 рік. Зокрема, пенсіонери за віком мають право на безкоштовний проїзд 2 рази на тиждень, а саме: вівторок та четвер з 9:00 години, всі інші пільгові категорії громадян мають право користуватись транспортом без будь-яких виключень. Детальніше зі змінами можна ознайомитися за посиланням

Також під час засідання сесії підтримали депутатське звернення щодо розгляду рішення “Про внесення змін до рішення про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2022 рік”. Детальніше з документом можна ознайомитися за посиланням

Нагадуємо, що на нашій сторінці у Фейсбуці відбувається пряма трансляція засідань сесії та виконавчого комітету. До нових зустрічей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь